LÄRKKULLA

Lärkkulla pop&rock har profilerat sig inom rytmmusik men sysslar också med andra stilar. Musikstudierna utgör en utmärkt språngbräda för fortsatta yrkesstudier i musik, men huvudmålet är ändå att våra studerande får syssla med det de brinner för på heltid i en kreativ miljö. 


Lärkkulla Musical är folkakademis nyaste tillskott som hösten 2020 drar igång sitt tredje verksamhetsår. Utbildningen har varit väldigt omtyckt och erbjuder studier i sång, dans och teaterkonst med erfarna proffs från branschen. 

Lärkkulla-dubbel-logo.png

UTBILDNINGAR &

ANSÖKNINGAR

Lärkkulla Pop&Rock 

Vi erbjuder enskild undervisning i sång, elgitarr, akustisk gitarr, bas, piano, synth, studioteknik, trummor och slagverk. Dessutom erbjuder vi gruppundervisning i band, ensemble, slagverksensemble, musikteori, körsång, rockhistoria, klassisk musikhistoria, studioteknik och låtskrivning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lärkkulla Musical

erbjuder heltidsstudier i sång, dans och drama med erfarna lärare från branschen. Därtill läser du musikteori och gehör, språk och bandar i studio. Vi ordnar även s.k. ”mock-auditions” och gör teaterbesök. Lärkkulla anlitar gästande lärare som är specialiserade inom sitt område i denna genre. Undervisningen sker på svenska och finska, ibland används även engelska.

  • Lärkkulla - hem
  • Lärkkulla - Instagram
  • Lärkkulla pop&rock - Facebook